Aztécká krkovice na víně v PH

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

4 plátky krkovice
koření Aztécký poklad
2 cibule
4 stroužky česneku
5 řapíků celeru
1 malá mrkev
2 kyselejší jablka
150 ml bílého vína
2 lžíce octa balsamico
2 lžičky Podravky

Postup přípravy receptu

  1. Oloupanou cibuli nakrájíme na měsíčky, česnek na plátky, řapíkatý celer na menší špalíčky, mrkev na kolečka a oloupaná jablka na osminky.

  2. Vše nasypeme do pomalého hrnce, přidáme Podravku a promícháme.

  3. Navrch položíme plátky masa, lehce naklepané rukou a z obou stran posypané kořením.Podlijeme vínem, zastříkneme octem a dáme pomalit na 1.stupeň cca na 4 hod. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!