Argentinská polévka

Recepty, Polévky

Suroviny

250 g barevných fazolí
2 l drůbežího vývaru
500 g rajčatového protlaku
100 g slaniny
100 g cibule
5 stroužků česneku
200 g rajčat
100 g celeru
100 g mrkve
1 lžíce mleté papriky
chilli paprička- nemusí být
oregano
tymián
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Fazole uvaříme v drůbežím vývaru.

  2. Zatím co se vaří, na pokrájené slanině orestujeme cibuli s pokrájeným česnekem, potom přidáme nastrouhanou mrkev, celer, nakrájená rajčata a všechnu zeleninku orestujeme.

  3. Pak přidáme do vývaru s fazolemi, kam dáme i mletou papriku, oregano, tymián, pepř a dosolíme, ještě kdo má rád polévky ostřejší, dá chilli papričku.

  4. Před dokončením dáme rajčatový protlak a chvíli ještě povaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!